Fuengirola

Ze zijn beschermd tegen vervuiling, Fuengirola

Dit is nog een reden waarom de Spaanse stranden zo geweldig zijn. Het water is niet alleen schoon, maar ook koel dankzij de bescherming van de zee, zodat je comfortabel in jouw badpak kunt zwemmen of een naakt bad kunt nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over algenbloei en het water is altijd warm dankzij de warmte van de Spaanse kust, kijk eens naar Fuengirola. Je kunt gaan zwemmen in de beschermde gebieden rond maritieme steden of een duik nemen in het water van een natuurlijke zwemplek.

De Spanjaarden weten hoe ze het strand moeten waarderen

Dit is de belangrijkste reden waarom de Spaanse stranden zo aantrekkelijk zijn. De Spanjaarden staan bekend om hun passie voor het verkennen en ervaren van de wereld om hen heen. Als het om het strand gaat, zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe en spannende dingen om te doen. Als je een aantal spannende activiteiten wilt proberen, kun je die hier vinden. Je kunt ook een heleboel activiteiten vinden die geschikt zijn voor jongere of oudere toeristen, dus iedereen zal tevreden zijn.

Op het strand vind je een grote verscheidenheid aan activiteiten…

Als je wilt genieten van alle natuurlijke schoonheid van een Spaans strand, vind je hier voor elk wat wils. Er zijn veel populaire stranden die toeristen uit de hele wereld aantrekken, zoals de stranden van Costa del Sol en Costa del Norte in het zuiden. Dit deel van Spanje wordt bezocht door veel mensen die willen ontspannen en genieten van het landschap, maar er zijn ook kleinere stranden die een meer lokaal publiek aantrekken. In alle regio’s van Spanje zijn veel stranden te vinden, van de kusten van de autonome gemeenschappen tot de bergen. Het klimaat is ook zeer divers, zodat je in alle seizoenen stranden kunt vinden waar je kunt zwemmen. De zomerdagen zijn lang en heet, maar het water is altijd warm en er staat weinig wind. De winter is vergelijkbaar, maar het water is dan iets kouder.